Skip to content

Zwemles inzichtelijk maken voor beelddenkers

• Wil je graag dat je beelddenker op een prettige manier afzwemt?
• Wil je graag dat je beelddenker met meer aandacht bij de zwemles is?
• Wil je graag op een beeldende manier laten zien wat de voorwaarde zijn om correct te zwemmen?

Dan zijn de zwemstuurkaarten ideaal voor jou kind. Ook als het zwembad in jou buurt geen gebruik (gaat) maken van deze mooie methode, kun je jouw eigen kind via deze plaatjes stimuleren.

Wij zochten als ouders naar een manier om onze zoon duidelijk te maken wat nu precies de eisen zouden zijn voor het behalen voor het A-diploma. Hij deed toch zijn best …. en vond zelf dat het best goed ging. Al zoekend kwam ik op deze manier van les gegeven, maar wist zeker dat ze dit nog niet gingen toepassen op de les van mijn zoon. Ik trok mijn stoute schoenen aan en printte de A-diploma eisen uit en vroeg de meester elke les aan te tekenen wat mijn zoon beheerste. Op deze manier raakte we constructief in gesprek. We ontdekte op deze manier wat mijn zoon nog moest oefenen of waarom hij een slag op een andere manier moest uitvoeren. Mijn zoon werd verantwoordelijk voor zijn eigen leerproces. Elke week werd het inzichtelijker wat er gebeurde was en wat er nog gebeuren moest.

Wil jij dit nu ook? Tegenwoordig zijn er zwemstuurkaarten voor ouders & kind beschikbaar op de website van zwemstuurkaarten

Liefs, 

Tineke

Gerelateerde boeken

Back To Top