Skip to content

Voor ouders van beelddenkers

Krijg het plaatje compleet

Heb je het vermoeden dat jouw zoon of dochter een beelddenker is? Zoek je handvatten om jouw jonge of puberende beelddenker te helpen? Wil je ervoor zorgen dat jouw beelddenker plezier blijft houden in het leren? En wil je als ouder vooral zelf weer lekkerder in je vel komen te zitten?

In de afgelopen 20 jaar heb ik als leerkracht en remedial teacher duizenden kinderen mogen begeleiden en heb ik mijn rugzak gevuld met vakkennis en ervaringen. Daardoor weet ik nu als geen ander hoe ik om moet gaan met het unieke beelddenkende kind, het aanbieden van de leerstof, het type onderwijs en de omgeving.

Bekijk hier het aanbod van cursussen en metingen voor ouders van beelddenkers en lees meer informatie over RT praktijk Voorschoten en hoe ik als remedial teacher kinderen begeleid bij hun leerproces.

Back To Top